SquizPlay

UFC Prediction Results: Tom Nolan vs Renato Moicano

UFC · October 31, 2026

Every live prediction question from this game, resolved automatically from the official play-by-play.

View the Tom Nolan vs Renato Moicano event and live prediction pools

Q1: Zach Reese vs Mickey Gall: Who wins?

Answer: Zach Reese

Answered automatically from the live game feed.

Q2: Zach Reese vs Mickey Gall: How does the fight end?

Answer: Decision

Answered automatically from the live game feed.

Q3: Zach Reese vs Mickey Gall: Will this fight go the distance?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q4: Zach Reese vs Mickey Gall: What round does it finish?

Answer: Round 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q5: Zach Reese vs Mickey Gall: How many rounds will be completed?

Answer: 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q6: Lucia Szabová vs Tainara Lisboa: Who wins?

Answer: Lucia Szabová

Answered automatically from the live game feed.

Q7: Lucia Szabová vs Tainara Lisboa: How does the fight end?

Answer: Submission

Answered automatically from the live game feed.

Q8: Lucia Szabová vs Tainara Lisboa: Will this fight go the distance?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q9: Lucia Szabová vs Tainara Lisboa: What round does it finish?

Answer: Round 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q10: Lucia Szabová vs Tainara Lisboa: How many rounds will be completed?

Answer: 2

Answered automatically from the live game feed.

Q11: Randy Brown vs Jacobe Smith: Who wins?

Answer: Jacobe Smith

Answered automatically from the live game feed.

Q12: Randy Brown vs Jacobe Smith: How does the fight end?

Answer: Decision

Answered automatically from the live game feed.

Q13: Randy Brown vs Jacobe Smith: Will this fight go the distance?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q14: Randy Brown vs Jacobe Smith: What round does it finish?

Answer: Round 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q15: Randy Brown vs Jacobe Smith: How many rounds will be completed?

Answer: 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q16: Talita Alencar vs Piera Rodriguez: Who wins?

Answer: Piera Rodriguez

Answered automatically from the live game feed.

Q17: Talita Alencar vs Piera Rodriguez: How does the fight end?

Answer: Decision

Answered automatically from the live game feed.

Q18: Talita Alencar vs Piera Rodriguez: Will this fight go the distance?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q19: Talita Alencar vs Piera Rodriguez: What round does it finish?

Answer: Round 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q20: Talita Alencar vs Piera Rodriguez: How many rounds will be completed?

Answer: 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q21: Nick Klein vs Joe Kropschot: Who wins?

Answer: Joe Kropschot

Answered automatically from the live game feed.

Q22: Nick Klein vs Joe Kropschot: How does the fight end?

Answer: Submission

Answered automatically from the live game feed.

Q23: Nick Klein vs Joe Kropschot: Will this fight go the distance?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q24: Nick Klein vs Joe Kropschot: What round does it finish?

Answer: Round 2

Answered automatically from the live game feed.

Q25: Nick Klein vs Joe Kropschot: How many rounds will be completed?

Answer: 1

Answered automatically from the live game feed.

Q26: Julian Erosa vs JeongYeong Lee: Who wins?

Answer: Julian Erosa

Answered automatically from the live game feed.

Q27: Julian Erosa vs JeongYeong Lee: How does the fight end?

Answer: KO/TKO

Answered automatically from the live game feed.

Q28: Julian Erosa vs JeongYeong Lee: Will this fight go the distance?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q29: Julian Erosa vs JeongYeong Lee: What round does it finish?

Answer: Round 1

Answered automatically from the live game feed.

Q30: Julian Erosa vs JeongYeong Lee: How many rounds will be completed?

Answer: 0

Answered automatically from the live game feed.

Q31: Rodrigo Sezinando vs Theodor Berggren: Who wins?

Answer: Rodrigo Sezinando

Answered automatically from the live game feed.

Q32: Rodrigo Sezinando vs Theodor Berggren: How does the fight end?

Answer: KO/TKO

Answered automatically from the live game feed.

Q33: Rodrigo Sezinando vs Theodor Berggren: Will this fight go the distance?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q34: Rodrigo Sezinando vs Theodor Berggren: What round does it finish?

Answer: Round 2

Answered automatically from the live game feed.

Q35: Rodrigo Sezinando vs Theodor Berggren: How many rounds will be completed?

Answer: 2

Answered automatically from the live game feed.

Q36: Francis Marshall vs Dakota Hope: Who wins?

Answer: Dakota Hope

Answered automatically from the live game feed.

Q37: Francis Marshall vs Dakota Hope: How does the fight end?

Answer: Decision

Answered automatically from the live game feed.

Q38: Francis Marshall vs Dakota Hope: Will this fight go the distance?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q39: Francis Marshall vs Dakota Hope: What round does it finish?

Answer: Round 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q40: Francis Marshall vs Dakota Hope: How many rounds will be completed?

Answer: 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q41: Jean-Paul Lebosnoyani vs Farman Hasanov: Who wins?

Answer: Jean-Paul Lebosnoyani

Answered automatically from the live game feed.

Q42: Jean-Paul Lebosnoyani vs Farman Hasanov: How does the fight end?

Answer: KO/TKO

Answered automatically from the live game feed.

Q43: Jean-Paul Lebosnoyani vs Farman Hasanov: Will this fight go the distance?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q44: Jean-Paul Lebosnoyani vs Farman Hasanov: What round does it finish?

Answer: Round 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q45: Jean-Paul Lebosnoyani vs Farman Hasanov: How many rounds will be completed?

Answer: 2

Answered automatically from the live game feed.

Q46: Yana Santos vs Luana Santos: Who wins?

Answer: Luana Santos

Answered automatically from the live game feed.

Q47: Yana Santos vs Luana Santos: How does the fight end?

Answer: Decision

Answered automatically from the live game feed.

Q48: Yana Santos vs Luana Santos: Will this fight go the distance?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q49: Yana Santos vs Luana Santos: What round does it finish?

Answer: Round 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q50: Yana Santos vs Luana Santos: How many rounds will be completed?

Answer: 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q51: Ode' Osbourne vs Cody Durden: Who wins?

Answer: Cody Durden

Answered automatically from the live game feed.

Q52: Ode' Osbourne vs Cody Durden: How does the fight end?

Answer: Decision

Answered automatically from the live game feed.

Q53: Ode' Osbourne vs Cody Durden: Will this fight go the distance?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q54: Ode' Osbourne vs Cody Durden: What round does it finish?

Answer: Round 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q55: Ode' Osbourne vs Cody Durden: How many rounds will be completed?

Answer: 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q56: Renato Moicano vs Tom Nolan: Who wins?

Answer: Tom Nolan

Answered automatically from the live game feed.

Q57: Renato Moicano vs Tom Nolan: How does the fight end?

Answer: KO/TKO

Answered automatically from the live game feed.

Q58: Renato Moicano vs Tom Nolan: Will this fight go the distance?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q59: Renato Moicano vs Tom Nolan: What round does it finish?

Answer: Round 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q60: Renato Moicano vs Tom Nolan: How many rounds will be completed?

Answer: 2

Answered automatically from the live game feed.

Predict the next game live on SquizPlay →