Football Prediction Results: Kansas City Chiefs vs Seattle Seahawks
View the Kansas City Chiefs vs Seattle Seahawks event and live prediction pools
Q1: Which team (Kansas City Chiefs or Seattle Seahawks) will score more in Q1?
Answer: Tie
Q2: How many total points will be scored in Q1?
Answer: 0–6
Q3: Will both teams score in Q1?
Answer: No
Q4: Which team (Kansas City Chiefs or Seattle Seahawks) will score more in Q2?
Answer: Seattle Seahawks
Q5: How many total points will be scored in Q2?
Answer: 7–13
Q6: Will both teams score in Q2?
Answer: No
Q7: Which team (Kansas City Chiefs or Seattle Seahawks) will score more in Q3?
Answer: Tie
Q8: How many total points will be scored in Q3?
Answer: 0–6
Q9: Will both teams score in Q3?
Answer: Yes
Q10: Which team (Kansas City Chiefs or Seattle Seahawks) will score more in Q4?
Answer: Seattle Seahawks
Q11: How many total points will be scored in Q4?
Answer: 7–13
Q12: Will both teams score in Q4?
Answer: No
Q13: Who will win the game?
Answer: Seattle Seahawks
Q14: How many total points will be scored?
Answer: 0–40
Q15: What will the final margin be?
Answer: 15+
Q16: How many points will Seattle Seahawks score?
Answer: 14–20
Q17: How many points will Kansas City Chiefs score?
Answer: 0–13
Q18: How many points will be scored in the first half?
Answer: 0–20
Q19: How long will the longest rush of the game be?
Answer: 20–29 yards
Q20: How long will the longest completed pass of the game be?
Answer: 30–39 yards
Q21: Will either team throw an interception?
Answer: Yes
Q22: Will Patrick Mahomes throw an interception?
Answer: Yes
Q23: Will Kenneth Walker III rush for 50+ yards?
Answer: No
Q24: Will Travis Kelce record 50+ receiving yards?
Answer: No
Q25: Will Sam Darnold throw 2+ touchdown passes?
Answer: No