SquizPlay

PGA Prediction Results: PGA Tour vs Butterfield Bermuda Championship

PGA · October 22, 2026

Every live prediction question from this game, resolved automatically from the official play-by-play.

View the PGA Tour vs Butterfield Bermuda Championship event and live prediction pools

Q1: Who wins the Butterfield Bermuda Championship?

Answer: Someone else in the field

Answered automatically from the live game feed.

Q2: Does Kevin Streelman finish in the top 10?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q3: Does Brice Garnett finish in the top 10?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q4: Does Aaron Baddeley make the cut?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q5: Does David Lingmerth make the cut?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q6: Head-to-head: who finishes better, Harry Higgs or Dylan Frittelli?

Answer: Dylan Frittelli

Answered automatically from the live game feed.

Q7: Round 1: who posts the lower score, Kevin Streelman or Brice Garnett?

Answer: Brice Garnett

Answered automatically from the live game feed.

Q8: Round 1: who posts the lower score, Harry Higgs or Dylan Frittelli?

Answer: Dylan Frittelli

Answered automatically from the live game feed.

Q9: Round 1: who posts the lower score, Aaron Baddeley or David Lingmerth?

Answer: Aaron Baddeley

Answered automatically from the live game feed.

Q10: Will Kevin Streelman shoot par or better in Round 1?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q11: Will Brice Garnett shoot par or better in Round 1?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q12: Will Harry Higgs shoot par or better in Round 1?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q13: Round 1 score line: where does Dylan Frittelli land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q14: Round 1 score line: where does Greyson Sigg land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q15: Round 1 score line: where does Chandler Phillips land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q16: Round 2: who posts the lower score, Kevin Streelman or Brice Garnett?

Answer: Kevin Streelman

Answered automatically from the live game feed.

Q17: Round 2: who posts the lower score, Harry Higgs or Dylan Frittelli?

Answer: Dylan Frittelli

Answered automatically from the live game feed.

Q18: Round 2: who posts the lower score, Greyson Sigg or Chandler Phillips?

Answer: Greyson Sigg

Answered automatically from the live game feed.

Q19: Round 2: who posts the lower score, Aaron Baddeley or David Lingmerth?

Answer: David Lingmerth

Answered automatically from the live game feed.

Q20: Will Kevin Streelman shoot par or better in Round 2?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q21: Will Brice Garnett shoot par or better in Round 2?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q22: Will Harry Higgs shoot par or better in Round 2?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q23: Round 2 score line: where does Dylan Frittelli land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q24: Round 2 score line: where does Greyson Sigg land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q25: Round 2 score line: where does Chandler Phillips land against par 71?

Answer: Even par (71)

Answered automatically from the live game feed.

Q26: Round 3: who posts the lower score, Kevin Streelman or Brice Garnett?

Answer: Brice Garnett

Answered automatically from the live game feed.

Q27: Round 3: who posts the lower score, Harry Higgs or Dylan Frittelli?

Answer: Dylan Frittelli

Answered automatically from the live game feed.

Q28: Round 3: who posts the lower score, Greyson Sigg or Chandler Phillips?

Answer: Greyson Sigg

Answered automatically from the live game feed.

Q29: Will Kevin Streelman shoot par or better in Round 3?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q30: Will Brice Garnett shoot par or better in Round 3?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q31: Will Harry Higgs shoot par or better in Round 3?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q32: Round 3 score line: where does Dylan Frittelli land against par 71?

Answer: Over par (72 or worse)

Answered automatically from the live game feed.

Q33: Round 3 score line: where does Greyson Sigg land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q34: Round 4: who posts the lower score, Kevin Streelman or Brice Garnett?

Answer: Brice Garnett

Answered automatically from the live game feed.

Q35: Round 4: who posts the lower score, Harry Higgs or Dylan Frittelli?

Answer: Dylan Frittelli

Answered automatically from the live game feed.

Q36: Round 4: who posts the lower score, Greyson Sigg or Chandler Phillips?

Answer: Greyson Sigg

Answered automatically from the live game feed.

Q37: Will Kevin Streelman shoot par or better in Round 4?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q38: Will Brice Garnett shoot par or better in Round 4?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q39: Will Harry Higgs shoot par or better in Round 4?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q40: Round 4 score line: where does Dylan Frittelli land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q41: Round 4 score line: where does Greyson Sigg land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q42: Round 2: who posts the lower score, Lee Hodges or Greyson Sigg?

Answer: Greyson Sigg

Answered automatically from the live game feed.

Q43: Round 2: who posts the lower score, Chandler Phillips or Kevin Streelman?

Answer: Kevin Streelman

Answered automatically from the live game feed.

Q44: Round 2: who posts the lower score, Brice Garnett or Aaron Baddeley?

Answer: Brice Garnett

Answered automatically from the live game feed.

Q45: Round 2: who posts the lower score, Robert Streb or Eric Cole?

Answer: Eric Cole

Answered automatically from the live game feed.

Q46: Will Lee Hodges shoot par or better in Round 2?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q47: Will Greyson Sigg shoot par or better in Round 2?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q48: Will Chandler Phillips shoot par or better in Round 2?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q49: Round 2 score line: where does Kevin Streelman land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q50: Round 2 score line: where does Brice Garnett land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q51: Round 2 score line: where does Aaron Baddeley land against par 71?

Answer: Over par (72 or worse)

Answered automatically from the live game feed.

Q52: Round 3: who posts the lower score, Brice Garnett or Aaron Baddeley?

Answer: Brice Garnett

Answered automatically from the live game feed.

Q53: Round 3: who posts the lower score, Robert Streb or Eric Cole?

Answer: Robert Streb

Answered automatically from the live game feed.

Q54: Will Lee Hodges shoot par or better in Round 3?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q55: Will Greyson Sigg shoot par or better in Round 3?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q56: Will Chandler Phillips shoot par or better in Round 3?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q57: Round 3 score line: where does Brice Garnett land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q58: Round 4: who posts the lower score, Brice Garnett or Aaron Baddeley?

Answer: Brice Garnett

Answered automatically from the live game feed.

Q59: Will Lee Hodges shoot par or better in Round 4?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q60: Will Greyson Sigg shoot par or better in Round 4?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q61: Will Chandler Phillips shoot par or better in Round 4?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q62: Round 4 score line: where does Brice Garnett land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q63: Round 2: who posts the lower score, Ben Kohles or Ben Silverman?

Answer: Ben Silverman

Answered automatically from the live game feed.

Q64: Round 2: who posts the lower score, Danny Walker or Mackenzie Hughes?

Answer: Danny Walker

Answered automatically from the live game feed.

Q65: Round 2: who posts the lower score, Jonathan Byrd or Chan Kim?

Answer: Jonathan Byrd

Answered automatically from the live game feed.

Q66: Round 2: who posts the lower score, Brice Garnett or Eric Cole?

Answer: Eric Cole

Answered automatically from the live game feed.

Q67: Will Ben Kohles shoot par or better in Round 2?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q68: Will Ben Silverman shoot par or better in Round 2?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q69: Will Danny Walker shoot par or better in Round 2?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q70: Round 2 score line: where does Mackenzie Hughes land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q71: Round 2 score line: where does Jonathan Byrd land against par 71?

Answer: Even par (71)

Answered automatically from the live game feed.

Q72: Round 2 score line: where does Chan Kim land against par 71?

Answer: Over par (72 or worse)

Answered automatically from the live game feed.

Q73: Round 3: who posts the lower score, Ben Kohles or Ben Silverman?

Answer: Ben Silverman

Answered automatically from the live game feed.

Q74: Round 3: who posts the lower score, Danny Walker or Mackenzie Hughes?

Answer: Danny Walker

Answered automatically from the live game feed.

Q75: Round 3: who posts the lower score, Jonathan Byrd or Chan Kim?

Answer: Chan Kim

Answered automatically from the live game feed.

Q76: Round 3: who posts the lower score, Brice Garnett or Eric Cole?

Answer: Brice Garnett

Answered automatically from the live game feed.

Q77: Will Ben Kohles shoot par or better in Round 3?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q78: Will Ben Silverman shoot par or better in Round 3?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q79: Will Danny Walker shoot par or better in Round 3?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q80: Round 3 score line: where does Mackenzie Hughes land against par 71?

Answer: Even par (71)

Answered automatically from the live game feed.

Q81: Round 3 score line: where does Jonathan Byrd land against par 71?

Answer: Over par (72 or worse)

Answered automatically from the live game feed.

Q82: Round 3 score line: where does Chan Kim land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q83: Will Ben Kohles shoot par or better in Round 4?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q84: Will Ben Silverman shoot par or better in Round 4?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q85: Will Danny Walker shoot par or better in Round 4?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q86: Round 4 score line: where does Mackenzie Hughes land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q87: Round 4 score line: where does Jonathan Byrd land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q88: Round 4 score line: where does Chan Kim land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q89: Round 2: who posts the lower score, Chandler Blanchet or Ben Kohles?

Answer: Chandler Blanchet

Answered automatically from the live game feed.

Q90: Round 2: who posts the lower score, Corey Conners or Mackenzie Hughes?

Answer: Corey Conners

Answered automatically from the live game feed.

Q91: Will Chandler Blanchet shoot par or better in Round 2?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q92: Round 2 score line: where does Danny Walker land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q93: Round 2 score line: where does Corey Conners land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q94: Round 3: who posts the lower score, Chandler Blanchet or Ben Kohles?

Answer: Chandler Blanchet

Answered automatically from the live game feed.

Q95: Round 3: who posts the lower score, Ben Silverman or Danny Walker?

Answer: Ben Silverman

Answered automatically from the live game feed.

Q96: Round 3: who posts the lower score, Corey Conners or Mackenzie Hughes?

Answer: Corey Conners

Answered automatically from the live game feed.

Q97: Will Chandler Blanchet shoot par or better in Round 3?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q98: Round 3 score line: where does Danny Walker land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q99: Round 3 score line: where does Corey Conners land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q100: Will Chandler Blanchet shoot par or better in Round 4?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q101: Round 4 score line: where does Danny Walker land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q102: Round 4 score line: where does Corey Conners land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q103: Round 3: who posts the lower score, Séamus Power or Corey Conners?

Answer: Séamus Power

Answered automatically from the live game feed.

Q104: Round 3: who posts the lower score, Kensei Hirata or David Skinns?

Answer: David Skinns

Answered automatically from the live game feed.

Q105: Round 3: who posts the lower score, Mark Hubbard or Chris Kirk?

Answer: Chris Kirk

Answered automatically from the live game feed.

Q106: Will Séamus Power shoot par or better in Round 3?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q107: Will Corey Conners shoot par or better in Round 3?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q108: Will Kensei Hirata shoot par or better in Round 3?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q109: Round 3 score line: where does David Skinns land against par 71?

Answer: Even par (71)

Answered automatically from the live game feed.

Q110: Round 3 score line: where does Chandler Blanchet land against par 71?

Answer: Even par (71)

Answered automatically from the live game feed.

Q111: Round 3 score line: where does Denny McCarthy land against par 71?

Answer: Even par (71)

Answered automatically from the live game feed.

Q112: Round 4: who posts the lower score, Séamus Power or Corey Conners?

Answer: Corey Conners

Answered automatically from the live game feed.

Q113: Will Séamus Power shoot par or better in Round 4?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q114: Will Corey Conners shoot par or better in Round 4?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q115: Will Kensei Hirata shoot par or better in Round 4?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q116: Round 4 score line: where does David Skinns land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q117: Round 4 score line: where does Chandler Blanchet land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q118: Round 4 score line: where does Denny McCarthy land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q119: Round 3: who posts the lower score, Kensei Hirata or Chandler Blanchet?

Answer: Chandler Blanchet

Answered automatically from the live game feed.

Q120: Round 3: who posts the lower score, Séamus Power or Eric Cole?

Answer: Séamus Power

Answered automatically from the live game feed.

Q121: Round 3: who posts the lower score, Danny Walker or David Skinns?

Answer: Danny Walker

Answered automatically from the live game feed.

Q122: Round 3 score line: where does Eric Cole land against par 71?

Answer: Over par (72 or worse)

Answered automatically from the live game feed.

Q123: Round 3 score line: where does Ben Silverman land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q124: Round 4: who posts the lower score, Séamus Power or Eric Cole?

Answer: Eric Cole

Answered automatically from the live game feed.

Q125: Round 4 score line: where does Eric Cole land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q126: Round 4 score line: where does Ben Silverman land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q127: Round 4: who posts the lower score, Chris Kirk or Austin Smotherman?

Answer: Chris Kirk

Answered automatically from the live game feed.

Q128: Round 4: who posts the lower score, Séamus Power or Chandler Blanchet?

Answer: Chandler Blanchet

Answered automatically from the live game feed.

Q129: Will Chris Kirk shoot par or better in Round 4?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q130: Will Austin Smotherman shoot par or better in Round 4?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q131: Round 4 score line: where does Tom Hoge land against par 71?

Answer: Under par (70 or better)

Answered automatically from the live game feed.

Q132: Round 4: who posts the lower score, Austin Smotherman or Séamus Power?

Answer: Austin Smotherman

Answered automatically from the live game feed.

Q133: Will Taylor Moore shoot par or better in Round 4?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Predict the next game live on SquizPlay →