Baseball Prediction Results: Miami Marlins vs Washington Nationals
View the Miami Marlins vs Washington Nationals event and live prediction pools
Q1: Will Heriberto Hernandez get a hit in this game?
Answer: No
Q2: Will Will Dion record 4+ strikeouts?
Answer: No
Q3: Will Ryan Gusto record 6+ strikeouts?
Answer: No
Q4: Which team will win the game?
Answer: WSH
Q5: Will more than 4 batters bat in the Top 1st?
Answer: No
Q6: Will a runner reach first base in the Bottom 1st?
Answer: Yes
Q7: Will the leadoff batter reach base in the Top 2nd?
Answer: No
Q8: Will there be a walk in the Bottom 2nd?
Answer: Yes
Q9: Will there be a hit in the Top 3rd?
Answer: Yes
Q10: Will there be a strikeout in the Bottom 3rd?
Answer: Yes
Q11: Total pitches: odd or even in the Top 4th?
Answer: Odd
Q12: Over or under 12 pitches in the Bottom 4th?
Answer: Under
Q13: How many batters come to the plate in the Top 5th?
Answer: 4
Q14: Will exactly 3 batters come to the plate in the Bottom 5th?
Answer: No
Q15: Will 5+ batters come to the plate in the Top 6th?
Answer: Yes
Q16: How many batters will bat in the Bottom 6th?
Answer: 6+
Q17: How many batters will reach base in the Top 7th?
Answer: 1
Q18: Will a runner reach scoring position in the Bottom 7th?
Answer: No
Q19: Will 2+ batters reach base in the Top 8th?
Answer: Yes
Q20: Will 6+ batters come to the plate in the Bottom 8th?
Answer: No
Q21: Will no batter reach base in the Top 9th?
Answer: Yes
Q22: Will there be a wild pitch in the Bottom 9th?
Answer: No
Q23: How many total hits in the game?
Answer: 21+
Q24: Will there be an error in the game?
Answer: Yes