SquizPlay

UFC Prediction Results: Salahdine Parnasse vs Dan Hooker

UFC · September 5, 2026

Every live prediction question from this game, resolved automatically from the official play-by-play.

View the Salahdine Parnasse vs Dan Hooker event and live prediction pools

Q1: Delphine Benouaich vs Sofia Montenegro: Who wins?

Answer: Delphine Benouaich

Answered automatically from the live game feed.

Q2: Delphine Benouaich vs Sofia Montenegro: How does the fight end?

Answer: Submission

Answered automatically from the live game feed.

Q3: Delphine Benouaich vs Sofia Montenegro: Will this fight go the distance?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q4: Delphine Benouaich vs Sofia Montenegro: What round does it finish?

Answer: Round 2

Answered automatically from the live game feed.

Q5: Delphine Benouaich vs Sofia Montenegro: How many rounds will be completed?

Answer: 1

Answered automatically from the live game feed.

Q6: Michael Aljarouj vs Fabia Sintes: Who wins?

Answer: Fabia Sintes

Answered automatically from the live game feed.

Q7: Michael Aljarouj vs Fabia Sintes: How does the fight end?

Answer: Submission

Answered automatically from the live game feed.

Q8: Michael Aljarouj vs Fabia Sintes: Will this fight go the distance?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q9: Michael Aljarouj vs Fabia Sintes: What round does it finish?

Answer: Round 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q10: Michael Aljarouj vs Fabia Sintes: How many rounds will be completed?

Answer: 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q11: Matthieu Letho Duclos vs Luis Felipe Dias: Who wins?

Answer: Matthieu Letho Duclos

Answered automatically from the live game feed.

Q12: Matthieu Letho Duclos vs Luis Felipe Dias: How does the fight end?

Answer: KO/TKO

Answered automatically from the live game feed.

Q13: Matthieu Letho Duclos vs Luis Felipe Dias: Will this fight go the distance?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q14: Matthieu Letho Duclos vs Luis Felipe Dias: What round does it finish?

Answer: Round 1

Answered automatically from the live game feed.

Q15: Matthieu Letho Duclos vs Luis Felipe Dias: How many rounds will be completed?

Answer: 0

Answered automatically from the live game feed.

Q16: Daniil Donchenko vs Punahele Soriano: Who wins?

Answer: Daniil Donchenko

Answered automatically from the live game feed.

Q17: Daniil Donchenko vs Punahele Soriano: How does the fight end?

Answer: Submission

Answered automatically from the live game feed.

Q18: Daniil Donchenko vs Punahele Soriano: Will this fight go the distance?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q19: Daniil Donchenko vs Punahele Soriano: What round does it finish?

Answer: Round 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q20: Daniil Donchenko vs Punahele Soriano: How many rounds will be completed?

Answer: 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q21: Nora Cornolle vs Klaudia Syguła: Who wins?

Answer: Nora Cornolle

Answered automatically from the live game feed.

Q22: Nora Cornolle vs Klaudia Syguła: How does the fight end?

Answer: Submission

Answered automatically from the live game feed.

Q23: Nora Cornolle vs Klaudia Syguła: Will this fight go the distance?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q24: Nora Cornolle vs Klaudia Syguła: What round does it finish?

Answer: Round 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q25: Nora Cornolle vs Klaudia Syguła: How many rounds will be completed?

Answer: 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q26: Oumar Sy vs Modestas Bukauskas: Who wins?

Answer: Modestas Bukauskas

Answered automatically from the live game feed.

Q27: Oumar Sy vs Modestas Bukauskas: How does the fight end?

Answer: KO/TKO

Answered automatically from the live game feed.

Q28: Oumar Sy vs Modestas Bukauskas: Will this fight go the distance?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q29: Oumar Sy vs Modestas Bukauskas: What round does it finish?

Answer: Round 2

Answered automatically from the live game feed.

Q30: Oumar Sy vs Modestas Bukauskas: How many rounds will be completed?

Answer: 1

Answered automatically from the live game feed.

Q31: Kurtis Campbell vs Trevor Peek: Who wins?

Answer: Kurtis Campbell

Answered automatically from the live game feed.

Q32: Kurtis Campbell vs Trevor Peek: How does the fight end?

Answer: Submission

Answered automatically from the live game feed.

Q33: Kurtis Campbell vs Trevor Peek: Will this fight go the distance?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q34: Kurtis Campbell vs Trevor Peek: What round does it finish?

Answer: Round 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q35: Kurtis Campbell vs Trevor Peek: How many rounds will be completed?

Answer: 2

Answered automatically from the live game feed.

Q36: Mario Pinto vs Ryan Spann: Who wins?

Answer: Mario Pinto

Answered automatically from the live game feed.

Q37: Mario Pinto vs Ryan Spann: How does the fight end?

Answer: KO/TKO

Answered automatically from the live game feed.

Q38: Mario Pinto vs Ryan Spann: Will this fight go the distance?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q39: Mario Pinto vs Ryan Spann: What round does it finish?

Answer: Round 2

Answered automatically from the live game feed.

Q40: Mario Pinto vs Ryan Spann: How many rounds will be completed?

Answer: 1

Answered automatically from the live game feed.

Q41: Losene Keita vs Muhammad Naimov: Who wins?

Answer: Losene Keita

Answered automatically from the live game feed.

Q42: Losene Keita vs Muhammad Naimov: How does the fight end?

Answer: KO/TKO

Answered automatically from the live game feed.

Q43: Losene Keita vs Muhammad Naimov: Will this fight go the distance?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q44: Losene Keita vs Muhammad Naimov: What round does it finish?

Answer: Round 1

Answered automatically from the live game feed.

Q45: Losene Keita vs Muhammad Naimov: How many rounds will be completed?

Answer: 0

Answered automatically from the live game feed.

Q46: Morgan Charrière vs Felipe Lima: Who wins?

Answer: Felipe Lima

Answered automatically from the live game feed.

Q47: Morgan Charrière vs Felipe Lima: How does the fight end?

Answer: Decision

Answered automatically from the live game feed.

Q48: Morgan Charrière vs Felipe Lima: Will this fight go the distance?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q49: Morgan Charrière vs Felipe Lima: What round does it finish?

Answer: Round 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q50: Morgan Charrière vs Felipe Lima: How many rounds will be completed?

Answer: 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q51: Michael Page vs Nursulton Ruziboev: Who wins?

Answer: Michael Page

Answered automatically from the live game feed.

Q52: Michael Page vs Nursulton Ruziboev: How does the fight end?

Answer: Decision

Answered automatically from the live game feed.

Q53: Michael Page vs Nursulton Ruziboev: Will this fight go the distance?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q54: Michael Page vs Nursulton Ruziboev: What round does it finish?

Answer: Round 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q55: Michael Page vs Nursulton Ruziboev: How many rounds will be completed?

Answer: 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q56: Farés Ziam vs Axel Sola: Who wins?

Answer: Axel Sola

Answered automatically from the live game feed.

Q57: Farés Ziam vs Axel Sola: How does the fight end?

Answer: KO/TKO

Answered automatically from the live game feed.

Q58: Farés Ziam vs Axel Sola: Will this fight go the distance?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q59: Farés Ziam vs Axel Sola: What round does it finish?

Answer: Round 1

Answered automatically from the live game feed.

Q60: Farés Ziam vs Axel Sola: How many rounds will be completed?

Answer: 0

Answered automatically from the live game feed.

Q61: Dan Hooker vs Salahdine Parnasse: Who wins?

Answer: Salahdine Parnasse

Answered automatically from the live game feed.

Q62: Dan Hooker vs Salahdine Parnasse: How does the fight end?

Answer: KO/TKO

Answered automatically from the live game feed.

Q63: Dan Hooker vs Salahdine Parnasse: Will this fight go the distance?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q64: Dan Hooker vs Salahdine Parnasse: What round does it finish?

Answer: Round 1

Answered automatically from the live game feed.

Q65: Dan Hooker vs Salahdine Parnasse: How many rounds will be completed?

Answer: 0

Answered automatically from the live game feed.

Q66: Nathaniel Wood vs Pavel Andrusca: Who wins?

Answer: Pavel Andrusca

Answered automatically from the live game feed.

Q67: Nathaniel Wood vs Pavel Andrusca: How does the fight end?

Answer: Decision

Answered automatically from the live game feed.

Q68: Nathaniel Wood vs Pavel Andrusca: Will this fight go the distance?

Answer: Yes

Answered automatically from the live game feed.

Q69: Nathaniel Wood vs Pavel Andrusca: What round does it finish?

Answer: Round 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q70: Nathaniel Wood vs Pavel Andrusca: How many rounds will be completed?

Answer: 3+

Answered automatically from the live game feed.

Predict the next game live on SquizPlay →