SquizPlay

UFC Prediction Results: Adam Darby vs Patrick Rivera

UFC · September 1, 2026

Every live prediction question from this game, resolved automatically from the official play-by-play.

View the Adam Darby vs Patrick Rivera event and live prediction pools

Q1: Hunter Smith vs Adam Livingston: Who wins?

Answer: Adam Livingston — predicted correctly by 0% of players

What 1 real players predicted:

Hunter Smith100% (1)
✅ Adam Livingston0% (0)

Q2: Hunter Smith vs Adam Livingston: How does the fight end?

Answer: Decision — predicted correctly by 0% of players

What 1 real players predicted:

KO/TKO100% (1)
Submission0% (0)
✅ Decision0% (0)

Q3: Hunter Smith vs Adam Livingston: Will this fight go the distance?

Answer: Yes — predicted correctly by 0% of players

What 1 real players predicted:

✅ Yes0% (0)
No100% (1)

Q4: Hunter Smith vs Adam Livingston: What round does it finish?

Answer: Round 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q5: Hunter Smith vs Adam Livingston: How many rounds will be completed?

Answer: 3+ — predicted correctly by 0% of players

What 1 real players predicted:

00% (0)
10% (0)
2100% (1)
✅ 3+0% (0)

Q6: Liam McCracken vs Silvestre Sanchez: Who wins?

Answer: Silvestre Sanchez

Answered automatically from the live game feed.

Q7: Liam McCracken vs Silvestre Sanchez: What round does it finish?

Answer: Round 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q8: Brandon Holmes vs Modestino Rodrigues: Who wins?

Answer: Modestino Rodrigues

Answered automatically from the live game feed.

Q9: Brandon Holmes vs Modestino Rodrigues: How does the fight end?

Answer: KO/TKO

Answered automatically from the live game feed.

Q10: Brandon Holmes vs Modestino Rodrigues: Will this fight go the distance?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q11: Brandon Holmes vs Modestino Rodrigues: What round does it finish?

Answer: Round 1

Answered automatically from the live game feed.

Q12: Brandon Holmes vs Modestino Rodrigues: How many rounds will be completed?

Answer: 0

Answered automatically from the live game feed.

Q13: Patrick Rivera vs Adam Darby: Who wins?

Answer: Adam Darby

Answered automatically from the live game feed.

Q14: Patrick Rivera vs Adam Darby: How does the fight end?

Answer: KO/TKO

Answered automatically from the live game feed.

Q15: Patrick Rivera vs Adam Darby: Will this fight go the distance?

Answer: No

Answered automatically from the live game feed.

Q16: Patrick Rivera vs Adam Darby: What round does it finish?

Answer: Round 3+

Answered automatically from the live game feed.

Q17: Patrick Rivera vs Adam Darby: How many rounds will be completed?

Answer: 2

Answered automatically from the live game feed.

Predict the next game live on SquizPlay →